Deel 1. 'n Ondersoek na die invloed van progressief-verswaarde liggaamsoefeninge : Deel 2. 'n Literatuurondersoek van die tonusprobleem - Morrison, J. F.(John Frederick) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.