Die bekwaamheid in rekenkunde van toekomstige primere onderwysers in sekere opleidingsinrigtings in Kaapland : 'n diagnostiese studie met vergelykings tussen sekere groepe van studente aan opleidingskolleges - Groenewald, H. J.(Hendrik Johannes),1950- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.