Die Suid-Afrikaanse staatsfinansies en die konjunktuur, 1910-1942 - Sadie, J. L.(Johannes L.),1918- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.