Die toepassing van die Burpee toetse op tweede-jaar studente van die Departement van Liggaamsopvoeding van die Universiteit van Stellenbosch - Spies, Agatha J.(Agatha Jacomina) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.