Geskiedenis van die vrouebeweging en die vrouestemreg in Suid-Afrika tot 1930 : met 'n inleidende hoofstuk oor die vrouestemreg in Engeland - Stockenstrom, Eric(Eric Egidius),1878-1963 (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.