Hoe onderwysers gedragseienskappe, soos hulle by skoolkinders voorkom, valueer - Du Plessis, D. J., David Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.