n Anthropometriese [i.e. Antropometriese] ondersoek gedoen op skoolseuns om hulle verskillende ontwikkelingsperiodes vas te stel tussen die ouderdom van 5 jaar en 18 jaar - Le Roux, A. A.(Andries Abraham) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.