n Antropometriese ondersoek vir die groei van Afrikaanse Blanke seuns tussen die sewende en agtiende jare - Bird, A. P.(Andrew Philip) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.