n Kort verslag van 'n anthropometriese ondersoek in verband met die groeiperiodes van Blanke Afrikaanse skoolseuns te Lady Grey, Kaapprovinsie - De Klerk, Petrus Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.