n Ondersoek na die behoefte en organisasie van ontspanning vir werkers in 'n aantal fabrieke in Kaapstad en omgewing - Groenewald, Wilhelmus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.