Ondersoek na die invloed van sportmassage op die prestasies van 'n persoon - De Villiers, Noel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.