Ondersoek na die lengte en breedte-groei van skoolseuns te Wellington, (S.A.) - Lombard, B. D.(Barend Daniel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.