Ondersoek na die temperatuursverandering onmiddellik na oefening - Rautenbach, S. P.(Salomon Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 91945.