Oordraging van Latyn op Engels : 'n ontwerp van 'n proefneming in verband met oordraging van Latyn op die Engels van nie-Engelssprekende leerlinge - Terblanche, I. S.(Ignatius Solomon) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.