Anthropometriese [i.e. Antropometriese] ondersoek van Suid-Afrikaanse skooldogters te Barkly-Oos, Kaap Provinsie [i.e. Kaapprovinsie] - Cellarius, G. E.(Gertrud Elise) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.