Die Blinde-instituut te Worcester : 'n historiese en teoretiese studie - Biesenbach, Paul Ewald (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.