Die invloed van liggaamsopvoeding op die geestelike prestasies van skoolkinders - De Villiers, H. N. B.(Hendrik Nicolaas Basson) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.