Die invloed van spoed-, krag- en uithoudingsvermoe-oefeninge op die polsslag - Barnard, Willem Hendrik Minnaar (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (B. Ed. Ph.)--Stellenbosch University, 1945.