Hollands-Afrikaans in die geskiedenis van die onderwys van Natal, 1835-1945 - De Villiers, David Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.