n Geografiese studie van die dorpe en gebiede Caledon, Bredasdorp en Somerset-Wes - Maree, S. D.(Servaas Daniel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.