n Vergelyking van spesiale motoriese vaardighede van agterlike en normale kinders - Du Toit, E. C. M.(Elizabeth Catharina Maria),1925- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.