Ondersoek na die atletiek prestasies van skoolseuns te Parow en Bellville - Brink, J. D.(Jakob Daniel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.