Ondersoek na die deelname aan rekreasie van tiksters in Kaapstad en die verband daarvan met hul arbeidsprestasie - Biggs, Rosa Henriette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.