Ondersoek na die deelname aan sport van die studente van die Universiteit Pretoria - De Villiers, Yvonne (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.