Ondersoek na die gooivaardigheid tenopsigte van (a) akkuraatheid en (b) distansiegooi, van die plattelandse kind - Van der Westhuizen, J. H.(Jacobus Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.