Ondersoek na die korrelasie tussen die liggaamlike en geestelike prestasies van hoerskoolseuns - Solomon, D.(Daniel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.