Ondersoek na die korrelasie tussen die liggaamsgeskiktheid en prestasievermoe - Radloff, D. E.(Dorothea Elizabeth) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.