Ondersoek na die korrelasie tussen die skouerwydte en die vitale kapasiteit by mans van 20 tot 30 jaar - De Jager, Willem Pieter Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.