Ondersoek na die korrelasie tussen die vitaalkapasiteit en die borsuitsetting by studente van 16-20 jaar aan die Universiteit van Stellenbosch - Muller, P. J.(Peter John) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.