Ondersoek na die verskille in liggaamstemperatuur na spoed, krag, en uithouvermoe-oefeninge - Van der Merwe, G. W.(Gerhardus Wouter) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.