Ondersoek na die wetenskaplike basis van die Europese strominge in die liggaamsopvoeding van 1900 tot 1940 - Postma, J. W (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.