Ontwerp en toepassing van 'n aantal toetse om die liggaamsskema te bepaal - Steyn, J. A. E.(Jacobus Adriaan Eksteen) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.