Anthropometriese [i.e. Antropometriese] ondersoekinge uitgevoer op skoolseuns van Pretoria tussen die ouderdomme 7 - 17 jaar - Marinus, I. O (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1946.