Anthropometriese [i.e. Antropometriese] ondersoek van skooldogters te Tulbagh (Kaapprovinsie) - Marais, J. I.(Jean Isabelle) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1946.