Die invloed van 'n liggaamsopvoedingles op die geestelike vermoeidheid van die Suid-Afrikaanse kind - Du Plessis, W. C. P (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1946.