Die invloed van 'n liggaamsopvoedingles op die mate van geestelike vermoeidheid van die skoolkind - Du Preez, Stella (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1946.