Die staking as strydmiddel op die arbeidsmark, met spesiale verwysing na die 1922-staking op die Rand - Fourie, L. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1946.