Die vraagstuk van loonreeling : met besondere verwysing na die Suid-Afrikaanse loonreelingstelsel - De Beer, Johannes Jurgens (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1946.