Ekstra-territoriale vraagstukke van die Kaapse regering, 1872-1885, met besondere verwysing na die Transgariep en Bechuanaland - De Kock, W. J.(Willem Johannes),1917-1970 (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1946.