n Bydrae tot die bepaling van die groei-kurwe van Blanke Suid-Afrikaanse skoolseuns tussen die ouderdomme 7 jaar en 17 jaar - Reinecke, J. J.(Josias Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1946.