n Historiese oorsig van die ontwikkeling van die kleuterskool in Europa, Brittanje en Suid-Afrika tot 1946 - Van Schalkwyk, Gerhardus Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1946.