n Kort verslag van 'n reeks antropometriese waarnemings uitgevoer op skooldogters tussen die ouderdomme 6 - 17 jaar - Louw, G.(Gertruida) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1946.