Ondersoek na die fasiliteite vir liggaamlike ontspanning in Kaapstad sentraal en die aangrensende voorstede vir Blanke en Kleurling kinders, 2 - 18 jaar - Van Dijk, Sarah M. A.(Sarah Maria Alice) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1946.