Ondersoek na die invloed van losmaakoefininge [i.e. losmaakoefeninge] op die prestasievermoe van hekkieshardlopers - Webb, C. L.(Charlotte Louise) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1947.