Ondersoek van algae in die swembad aan die Universiteit van Stellenbosch en die invloed van CuSO4 hierop - Swanepoel, P. J. S (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1946.