Verslag van 'n reeks anthropometriese [i.e. antropometriese] waarneminge uitgevoer op Suid-Afrikaanse skoolmeisies van Heilbron en Kopjes tussen die ouderdomme van 8 - 17 jaar - Wiese, Esther M (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1946.