Anthropometriese [i.e. Antropometriese] ondersoekings uitgevoer op skooldogters van Bloemfontein tussen die ouderdomme 8 - 16 jaar - Pretorius, H. E.(Harriet Eunice) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1947.