Anthropometriese [i.e. antropometriese] ondersoek van Suid-Afrikaanse skooldogters te Parow, Kaap - Viljoen, L. M.(Louisa Margaretha) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1947.