Anthropometriese ondersoek van Suid-Afrikaanse skooldogters van die Afrikaans Hoer Meisieskool, Pretoria - Le Grange, S.(Suzanne) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1947.