Die geskiedenis van die onderwys in Griekwaland-Wes, 1800-1940 - Botma, J. P.(Johannes Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1947.